05
zo, apr

0172 Hazerswoude-Dorp Maatschappij/Milieu - In Hazerswoude-Dorp halen normaal gesproken vrijwilligers van vereniging Avanti het oud papier op. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus heeft vereniging Avanti besloten om voorlopig te stoppen met het ophalen van oud papier in Hazerswoude-Dorp.  Op zaterdag 4 april en 2 mei 2020 wordt het oud papier opgehaald door Gemeente Alphen aan den Rijn.
Raadpleeg verder de digitale afvalkalender en/of de website van de gemeente.

0172 Alphen aan de Rijn Maatschappij - Gemeente Alphen aan den Rijn onderzoekt de mogelijkheden om Het Anker met behoud van het karakter van het gebouw, uit te breiden met kleinschalige woningbouw. Het College van burgemeester en wethouders heeft hier dinsdag opdracht toe gegeven.

Lees meer: Verkoop Het Anker nog niet gerealiseerd

0172 Bodegraven en Oudewater Politiek - De gemeenten Bodegraven–Reeuwijk en Oudewater willen inzicht krijgen in het gebruik van verschillende wegen. Met behulp van camera’s die op een aantal locaties wordt geplaatst, worden de kentekens gescand van passerende voertuigen.

Lees meer: Onderzoek naar gebruik van verschillende wegen

0172 Bodegraven Politiek - Het regioforum van de Omgevingsraad Schiphol geeft een positief advies om de vertrekroute vanaf de Kaagbaan (KUDAD) iets naar het oosten te verleggen. De nieuwe route gaat daardoor niet meer over Bodegraven. Ook Reeuwijk-Brug en Gouda profiteren van het verleggen van de route. 

Lees meer: Vliegroute boven Bodegraven wordt toch verlegd

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok