05
do, aug

0172 Bodegraven Kunst & Cultuur - Leuke cadeautip voor VADERDAG: geef een avondje theater cadeau! Ook leuk voor (o)ma’s. Op zaterdagavond 19 juni speelt Rik Hoogendoorn zijn avondvullende voorstelling ‘OppasOpa’ in de theaterzaal van het Evertshuis. Het begint om 20.30 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar. Er mogen max. 50 personen in de theaterzaal, dus wacht niet te lang met reserveren.

Lees meer: Kees & Co acteur Rik Hoogendoorn komt naar het Evertshuis met ‘OppasOpa’

0172 Bodegraven Kunst & Cultuur - Cultuur-, theater- en muziekliefhebbers hebben er lang op moeten wachten, maar op zaterdag 5 juni gaat het Evertshuis Theater eindelijk weer open voor publiek! ‘De muzikale voorstelling Een Lege Plek is verbluffend mooi. Ruud schrijft prachtige gedichten’ – Frits Spits, de Taalstaat, NPO Radio 1.

Lees meer: Ruud Broekhuizen & band zaterdag 5 juni in Evertshuis Theater

Evertshuis moet blijven - 0172 Bodegraven Kunst & Cultuur - De besluitvorming over de toekomst van het Evertshuis komt steeds dichterbij en staat dan ook opnieuw op de agenda van de gemeenteraad. Veel inwoners en direct of indirect bij het Evertshuis betrokkenen personen maken zich hard voor het behoud van deze culturele uitspanning en maken via onder andere een advertentiecampagne en briefkaartenactie duidelijk dat het belangrijk is om dat deze culturele ontmoetingsplek in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk moet blijven bestaan!

Lees meer: Spannende tijden

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok