30
vr, okt

Extra aandacht op monumentendag - 0172 Bodegraven Cultuur - De afgelopen Monumentendag was een ideale gelegenheid om aandacht te besteden aan het behoud van de statige schoorsteen van de voormalige fabriek Andrélon naast het Phoenix-gebouw aan de Noordstraat in Bodegraven.

Lees meer: Behoud schoorsteen van Andrélon

0172 Hazerswoude-Dorp Cultuur & Uitgaan – De oorspronkelijke dat voor de Jaarmarkt Hazerswoude-Dorp stond gepland in de week van 24 t/m 29 augustus. Vanwege de corona-ellende is het nog maar de vraag of dit evenement wel doorgang kan vinden. Vooralsnog heeft men besloten om dit jaarlijks terugkerende feest met een week op te schuiven.

Lees meer: Jaarmarktweek Hazerswoude Dorp opgeschoven

0172 Alphen aan de Rijn Cultuur & Uitgaan -  Heerlijk, we kúnnen weer, varen met de Soosboot. Op 6 juni kunnen we vanaf 10.30 uur weer meevaren door het centrum van Alphen, naar Avifauna en weer terug door de Gouwsluis tot aan het eindpunt: de Soos aan den Rijn in de Raadhuisstraat.

Lees meer: De Soosboot, we kunnen weer….

0172 Hazerswoude Dorp Evenement/Cultuur/Muziek - Nog maar een paar dagen en dan is het weer zover. Dan maken de muzikanten van Drumfanfare TTH weer allure met het tweejaarlijkse Voorjaarsoncert in Hazerswoude-Dorp. Iedereen is er weer klaar voor en heeft het volste vertrouwen in een prachtig optreden.

Lees meer: Voorjaarsconcert Drumfanfare TTH

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok