04
di, aug

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Hazerswoude Dorp Evenement/Cultuur/Muziek - Nog maar een paar dagen en dan is het weer zover. Dan maken de muzikanten van Drumfanfare TTH weer allure met het tweejaarlijkse Voorjaarsoncert in Hazerswoude-Dorp. Iedereen is er weer klaar voor en heeft het volste vertrouwen in een prachtig optreden.

Dat blijkt ook uit de woorden van Daan Cornelissen, instructeur van de club: “Dit gaat een hele mooie avond worden.”

De muziekstukken die ten gehore worden gebracht zijn met moderne popsongs, klassieke werken, statige marsen en muziek waarop je maar graag wil dansen, uitgebreid en bijzonder veelzijdig.
“We pakken inderdaad uit met een gevarieerd repertoire, zoals het publiek inmiddels van ons gewend is,” vertelt Cornelissen. “Maar we hebben voor dit concert ook weer nieuw materiaal ingestudeerd. Een paar van die nummers vormen misschien wel de hoogtepunten van het programma. Welke nummers het precies zijn houd ik nog even in het midden, maar het wordt voor de muzikanten èn het publiek genieten geblazen.”


Meer informatie
Datum              : 7 maart a.s.
Aanvang           : 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

Locatie             : De Korenaar, Dorpsstraat 183 in Hazerswoude-Dorp
Prijzen              : € 6,00 te verkrijgen via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook al is het optreden zaterdag a.s. een groots succes en wordt het misschien wat later dan oorspronkelijk ingepland, géén zorgen voor de kerkdienst op zondag in de Korenaar; die gaat gewoon door!. 

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok