05
vr, mrt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Bodegraven Evenementen - De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een alternatief voor de Sinterklaasintocht. Nadat de traditionele intocht werd gecancelled is men direct gestart met het organiseren van een gedegen alternatief.

Aanvankelijk was het plan om de kinderen uit onze gemeente in veilige shifts te ontvangen in het Evertshuis voor een grote Sinterklaas theatershow, maar corona gooit ook hier weer roet in het eten en heeft men de handen ineengeslagen voor realisatie van de grote TV-show. 

De show is een creatief stuk dat is gericht op de kinderen uit onze gemeente waarbij zij toch de indruk krijgen dat Sinterklaas hen dit jaar niet zal overslaan. Omdat de omliggende dorpen rond Bodegraven met dezelfde problemen en uitdagingen kampen, hebben alle organisaties besloten om samen de grote Sinterklaas TV show te arrangeren.

Voorafgaand aan de grote TVshow, die op 21 november om 11:00 wordt uitgezonden op BR6, worden er vier sinterklaasjournaals uitgezonden waarin de verhaallijn zich afspeelt in onze dorpen met een ontknoping van het verhaal in de grote show. De eerste aflevering wordt uitgezonden op zaterdag 7 november om 17:00. 

Elk dorp en bijhorende stichting heeft de vrijheid om naar aanleiding van de TV show een eigen actie uit te rollen. Voor alle kinderen is er een kleurplaatwedstrijd uitgezet waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De kleurplaten worden maandag 9 november uitgedeeld op de basisscholen. De uitslag van deze wedstrijd is terug te zien in de TVshow op 21 november.

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok