05
vr, mrt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Bodegraven Kunst & Cultuur - Wegens groot succes zijn er twee extra films geprogrammeerd (matinee) in de theaterzaal van het Evertshuis. ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ wordt EXTRAop woensdagmiddag 9 december gedraaid. De film ‘Dorst’ met o.a. Simone Kleinsma in de hoofdrol wordt ook op donderdagmiddag 17 december getoond.

De Beentjes van Sint-Hildegard
Jan is al 35 jaar ‘gelukkig’ getrouwd met Gedda, maar stiekem wordt hij gek van haar bemoeizucht. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij het er benauwd van krijgt. Jan ontsnapt aan haar regelzucht en zorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten? Nederlandse film uit 2020, geregisseerd door Johan Nijhuis, met in de hoofdrollen Herman Finkers en Johanna ter Steege. De film wordt grotendeels gesproken in de Twentse streektaal.

Er zijn alleen nog tickets voor deze film te reserveren voor woensdag 9 december om 14.30 uur. De films op woensdag 9 december om 20.30, donderdag 10 december om 14.30 uur én 20.30 uur zijn helemaal UITVERKOCHT!


Dorst
Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in. Een zwart komisch familiedrama, naar het boek van Esther Gerritsen, over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid. Met o.a. Simone Kleinsma, Elise van ’t Laar, Leopold Witte, Stefan de Walle, René Groothof. Voor ‘Dorst’ zijn alleen nog tickets te reserveren voor de middagfilm op donderdag 17 december.


Meer informatie
Wees er snel bij!! Tickets zijn uitsluitend online te reserveren via www.evertshuis.nl

  • Tijd en data ‘De beentjes van Sint-Hhildegard’: woensdag en de donderdag 10 december;
  • Tijd en data ‘Dorst’: Donderdag 17 december;
  • Aanvang: 14.30 en 20.30 uur;
  • Prijs tickets: € 9,00 pp;
  • Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Geen pauze in verband met de corona maatregelen;
  • In de foyer is het dragen van een mondkapje vanaf 1 december voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Onze gastvrouwen wijzenu naar uw plek in de zaal en zodra u plaatsneemt mag het mondkapje af;

Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen met Alice Bekkering, (publiciteit en communicatie EVERTSHUIS) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0172 - 618 484.


Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

 

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok