05
vr, mrt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Bodegraven Kunst & Cultuur, muziek – Op donderdagavond 21 januari komt de muzikale duizendpoot Diederick Ensink naar het Evertshuis. Hij speelt zijn solovoorstelling ‘Diederick’s Debuut’. Met de huidige coronamaatregelen gaat het Evertshuis (theater, film en zaalverhuur) weer open vanaf 20 januari.

Dit kan uiteraard nog wijzigen, dus houdt onze website goed in de gaten voor de laatste updates! Reeds gekochte tickets blijven geldig en er is nog steeds beperkt plaats, dus wacht niet te lang met reserveren.

Je kunt Diederick kennen van zijn deelname aan ‘Holland’s Got Talent’ of vele optredens met theatergroep ‘Purper’. Bovendien maakte hij samen met Frans Mulder onder de noemer ‘Een halfje Purper’ een liedjesprogramma met de mooiste, grappigste en ontroerende liedjes. Diederick maakt er een sport van om zoveelmogelijk instrumenten te bespelen. Op 7-jarige leeftijd begon hij zijn muzikale loopbaan met vioolles, daarna is het uit de hand gelopen tot aan zijn bachelor muziektheater en minor altviool aan het Fontys Conservatorium aan toe. ‘Een gezonde verslaving’, noemt hij het zelf. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen én daarbij nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick voor het eerst ‘solo’ het toneel op in ‘Diederick’s Debuut’.

Ondertussen is de muziekinstrumententeller de 10 al gepasseerd en kan hij door middel van technologie zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’ in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven roepen. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit diverse muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John. Zijn eigen songs mogen ook zeker niet ontbreken in deze multi-instrumentale, muzikale one-man-show.

De voorstelling ‘Diederick’s Debuut’ begint om 20.30 uur, tickets kosten € 19,00 en zijn uitsluitend online te reserveren. De horeca is nog gesloten in verband met de corona maatregelen. In de foyer is het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Onze gastvrouwen wijzen u naar uw plek in de zaal en zodra u plaatsneemt mag het mondkapje af. Voor meer informatie en reserveren van kaarten www.evertshuis.nl/diederick-ensink


Meer informatie
Diederick ensink – diederick’s debuut - Genre muziek/ one-man-show
Locatie                                     : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.
Voor vragen                             : Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Datum                                     : Donderdag 21 januari 2021
Aanvang                                  : 20:30 uur
Entree                                      : € 19,00
Meer weten                              : neem contact op  met Alice Bekkering, (publiciteit en communicatie Evertshuis, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0172 - 618 484.


Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok