05
do, aug

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Bodegraven Kunst & Cultuur – Ben je creatief? Heb je tijdens deze lockdown een nieuwe hobby ontdekt of een oude passie weer opgepakt? Dan zijn we op zoek naar jou!! Het Evertshuis is benieuwd naar 'Lockdown Hobby's' van inwoners in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Van de mooiste inzendingen wordt in 2021 een expositie gehouden in de foyer van het Evertshuis.

Achter de schermen zitten we niet stil in het Evertshuis. We popelen om weer volop aan de slag te kunnen gaan, bezoekers gastvrij te ontvangen in de foyer, volle zalen, inspirerende theatervoorstellingen en prachtige films draaien, muzieklessen geven, BRAVO! activiteiten organiseren, zalen verhuren aan serviceclubs en verenigingen, kunstenaars en kunstliefhebbers creatief aan de slag zien in de werkplaats… echter dat zal nog wel een tijdje duren. Daarom zijn we zo benieuwd naar creatieve hobby’s van mensen thuis in Bodegraven-Reeuwijk tijdens deze lockdown.


Expositie
De ‘Lockdown Hobby’s’ kunnen van alles zijn op het gebied van fotografie, schilderen, poëzie, beeldende kunst, een instrument bespelen, zingen of een andere creatieve hobby. Iedereen mag meedoen, van amateur tot professional, van jong tot oud. De mooiste, leukste of gekste hobby’s worden gebundeld in een expositie in de foyer van het Evertshuis.


Meer informatie

Wil je meedoen? Stuur dan vóór 1 mei 2021 een korte beschrijving of een filmpje van je Lockdown Hobby, vermeld je naam, woonplaats en stuur twee foto's in hoge resolutie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je nog meer weten over de lockdown-hobby-activiteieten van het Evertshuis, raadpleeg dan  www.evertshuis.nl/nieuws/lockdown-hobbys

Locatie Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.


Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok