05
do, aug

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Bodegraven Kunst & Cultuur - Op 13 maart 2020 moesten vele theaters hun deuren sluiten vanwege corona. Precies één jaar later, op 13 maart 2021, wordt in meer dan 30 landen de voorstelling ‘Wit Konijn Rood Konijn’ gespeeld om hierbij stil te staan. In theaters over de hele wereld, van Argentinië tot Australië en van India tot Nederland, tonen acteurs op die dag de kracht van theater.

Geen voorbereiding, geen regisseur en met de tekst in een verzegelde envelop gaan acteurs wereldwijd het podium op. De talentvolle cabaretière Rosa da Silva speelt deze voorstelling in Zwolle, onze vrienden van het Jeugdtheaterhuis, directeur Theo Ham brengt het stuk in de Goudse Schouwburgen acteur Kharim Amier gaat het podium op in het Klooster Woerden. Via een livestream verbinding om 20.00 uur kun je erbij zijn. 

We hopen iedereen binnenkort weer gastvrij te mogen ontvangen in onze theaterzaal en overige zalen. Het Evertshuis theater blijft in ieder geval nog gesloten t/m 30 maart. Heb je tickets voor geannuleerde of verplaatste voorstellingen? Dan krijg je persoonlijk bericht van ons. Zet alvast zaterdag 25 september in je agenda, dan gaan we groots uitpakken met een theater/ muziekfestival in Bodegraven!!

Op 15, 16 en 17 maart openen we 'even' onze deuren als stem-locatie voor de verkiezingen. Meer informatie is te vinden via gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en hopelijk tot gauw! 


Meer informatie
 
Telefoon : 0172 – 618 484  (ma t/m vr bereikbaar van 9 tot 12 uur) in verband met de lockdown zijn we beperkt bereikbaar,
Website : www.evertshuis.nl
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Adres : Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok