11
za, juli

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Nieuwkoop Evenement/Muziek – Gelukkig kunnen de maandelijkse jazz-zondagmiddagen van het orkest ‘Dixie Six All Stars’ worden voortgezet in Centrum De Olm.

Op 16 februari jl kwam er een einde aan de optredens van de band in De Hollandsche Leeuw en moest er een andere locatie worden gezocht die met hulp van Mark van Dam dus nu is gevonden in Centrum De Olm.

Het klikte eigenlijk direct tussen de bandleden en meteen was er het gevoel dat de Dixieland Jubilee uitstekend kan worden voortgezet in De Olm Nieuwkoop. Met de sfeer van een bruin café en een gezellige bar en dansvloertje staat niets een swingende jazzmiddag in de weg. Vanaf 8 maart a.s. staat nu dus De Olm elke tweede zondag van de maand van 15.30 – 18.00 uur in het teken van traditionele jazz met goed in het gehoor liggende jazzmuziek die in Nederland mede bekend is geworden dankzij onder andere de ‘Dutch Swing College Band’ en de ‘Chris Barber Band’ uit de jaren vijftig en zestig.

Meer informatie
Tijd                  : Elke tweede zondag van de maand van 15.30 tot 18.00 uur
Locatie             : De Olm Nieuwkoop, Transportweg 21 – 23, 2421 LT Nieuwkoop
Toegang           : Gratis

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok