05
vr, mrt

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Bodegraven en Oudewater Politiek - De gemeenten Bodegraven–Reeuwijk en Oudewater willen inzicht krijgen in het gebruik van verschillende wegen. Met behulp van camera’s die op een aantal locaties wordt geplaatst, worden de kentekens gescand van passerende voertuigen.

Op basis van deze kentekens kan sluipverkeer in beeld worden gebracht. Ook wordt op enkele locaties onderzoek gedaan naar landbouwverkeer en wordt het aantal passerende landbouwvoertuigen geteld. Op onderstaande wegen wordt een camera geplaatst waarmee de kentekens van passerende voertuigen worden gescand:

Gemeente Oudewater:

Ruige weide, Goejanverwelle en Hekendorperweg

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk:

Negenviertel, Hogebrug, Hoogeind, Laageind en De Groendijck

Het onderzoek start op donderdag 5 maart en eindigt op 18 maart. 24 uur per dag worden de kentekens van passerende voertuigen geregistreerd. De kentekens worden uitsluitend verzameld om te kunnen bijhouden waar voertuigen rijden, waar ze binnenrijden en waar ze vervolgens het onderzoeksgebied weer verlaten. Snelheidsovertredingen worden met behulp van deze camera’s niet gemeten. De kentekens worden gedurende het onderzoek gepseudonimiseerd en na afronding geanonimiseerd. Het onderzoek voldoet hiermee aan de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok