30
vr, okt

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Alphen aan de Rijn Politiek - De werkzaamheden verlopen volgens planning. Vanaf 22 april is het parkeerdak van de Aarhof weer bereikbaar via een definitieve hellingbaan die in het nieuwe bibliotheekgebouw is opgenomen.

Per 22 april moet u dus ook weer betalen als u uw auto parkeert op het Aarplein en de tijdelijke parkeerterreinen langs de Thorbeckestraat. Zolang het parkeerdak Aarhof was afgesloten (sinds 2 maart), konden bezoekers op deze parkeerterreinen gratis parkeren.

Bij diverse winkeliers in het centrum kunt u bij een bepaald aankoopbedrag een uitrijkaart krijgen voor de parkeergarages in het centrum. De deelnemende winkeliers herkent u aan een sticker met het logo ‘Alphen parkeert’ bij de ingang. Vraag bij de winkelier naar de voorwaarden. De einddatum van deze actie is nog niet bepaald. Meer informatie hierover leest u op www.alphenparkeert.nl 

Afbeelding van Florian Pircher via Pixabay

Reizen & Vakanties

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok